Bombolone Finomságok blog

avagy az én történetem sok-sok ínycsiklandó recepttel...

Ha jól emlékszem, 2010-ben készítettem el az első, valamennyire művészibb burkolt tortámat,és onnan nem volt megállás. 2013-ra már egyre többen kerestek a baráti körből, mindenféle izgalmas elképzeléssel. Hát, lehet ennek ellenállni? :) Nem!!!

Így aztán, az évek alatt egyre több gyakorlatot szereztem, miközben különböző tanfolyamokon képeztem is magam, és menet közben rengeteg külföldi és egyre több hazai csodakezű cukrász munkásságát követtem, mely fantasztikus inspiráció volt számomra. 

Egy bonbon tanfolyam után kinyílt az érdeklődésem az ízek szerteágazó, lenyűgöző világa felé is, hiszen pl. egy kardamomos fehércsoki, vagy szerecsendiós csoki olyan ellenállhatatlan finomság, amiről azelőtt soha nem is hallottam. Azóta sok mindent kipróbáltam, és bizony ízekben is szeretek alkotni, a csokit egy kis tonkababbal megbolondítani, megőrizni a gyümölcsök eredeti ízét, fanyarságát, igazi krémes krémeket használni. Szeretem, ha a piskóta is pihe-puha, ha a krém majdnem ugyanolyan vastag, mint a piskótalap... :) 

Ha felkeltettem az érdeklődését, és akár saját kezűleg sütne egy kis finomságot szeretteinek, akkor nézelődjön a blogon:

Ha viszont inkább rám bízná az ünnepi finomság elkészítését, akkor írja meg elképzeléseit (íz, méret, külső) az alábbi emailcímre, vagy küldjön üzenetet a Rendelés menüpont alatt.