A rendelés menete:

Köszönöm, hogy megtekintette a tortáimat, kínálatomat. Remélem, hogy munkáim elnyerték a tetszését.

Amennyiben rendelni szeretne, kérem, hogy válasszon ízt, méretet  (szeletszámot), és írja meg nekem a külsőre vonatkozó elképzeléseivel együtt. Segítek Önnek megálmodni a tökéletes tortát, amellyel igazán nagy örömet és felejthetetlen élményt szerezhet az ünnepeltnek. 

Rendelést itt az oldalon keresztül, vagy emailben küldhet. Árajánlatomat emailben küldöm vissza 1-3 napon belül, a folyamatban lévő munkáim miatt szíves türelmét kérem.

Az ajánlat onnantól válik tényleges megrendeléssé, hogy Ön azt írásban visszaigazolja részemre, illetve előleg esetén, az előleg beérkezik. 

Fentiek miatt kérem, hogy rendelést a facebook oldalon keresztül messengerben ne adjanak le!

Mivel egyszemélyes műhelyként szűkös a kapacitásom, kérem, hogy igényét legalább 2-3 héttel az ünnepség előtt küldje el. Természetesen megérhet egy próbát az is, ha közelebbi az időpont. Ez esetben kérem, hogy első körben telefonon érdeklődjön a dátumról. 

A rendelés során megadott személyes adatokat (név, emailcím és telefonszám) bizalmasan kezelem, harmadik félnek át nem adom, és kizárólag az adott tortarendelés folyamán használom fel.

Név *

Email *

Telefonszám *

Tárgy

Üzenet *

Köszönöm! Rendelése úton van.

 • DÁTUM

 • MÉRET (hány szeletes legyen)

 • ÍZ

 • DÍSZÍTÉS: téma, szín, elképzelések 

Árajánlat kéréséhez kérem feltétlenül adja meg az alábbiakat a tortával kapcsolatban:

Fontos információk a tortákkal kapcsolatban:

 • A torták tartalmazhatnak nem ehető elemeket (pl. pálcikát, drótot, hungarocell golyót figurák, virágok esetében, vagy merevítő rudakat emeletes tortáknál a stabilitás céljából). Kérem, hogy ezekre figyeljenek szeleteléskor, illetve gyerekek jelenlétében  fokozottan ügyeljenek arra, hogy eltávolítsák azokat!

 • Egyes cukordíszek (pl. cukorvirágok, figurák) kellő száradás után nyerik el a megfelelő formájukat, így keményebb lesz az állaguk. Emlékként hosszú ideig megőrizhetőek.

 • A torták tartalmaznak allergéneket: liszt, tejfehérje, laktóz, tojás. Teljes mentességet külön kérésre sem tudok garantálni a keresztszennyeződés lehetősége miatt.
   

 • Előfordulhatnak olyan allergének is, melyek egy alapanyag gyártása során szintén, mint keresztszennyeződés kerülhettek a termékbe (pl. a csokoládé nyomokban tartalmazhat mogyoró-, dióféléket, stb.). Teljesen mentes termékeket nem tudok garantálni, így extrém mértékű allergia esetén sajnos nem áll módomban torta készítést vállalni. Esetleges allergén reakcióért a fentiek miatt nem vállalok felelősséget. 

 • A tortákat a HACCP előírásoknak megfelelően kialakított műhelyben és eljárásokkal készítem. A torta átvétele után is fontos, hogy 0 °C és +5°C között, hűtőben tárolják és 48 órán belül elfogyasszák. Az ettől eltérő tárolásért és fogyasztásért felelősséget nem vállalok.